Despre noi

 

În calitate de importator unic și distribuitor de produse electronice și accesorii pentru acestea, vă prezentăm spre analiză gama noastră de suporturi de televizoare și boxe bluetooth, marca “INNOVATION”.

 

Produsele marca “INNOVATION” s-au lansat pe piața românească începând cu luna ianuarie a acestui an, urmând a fi susținute de campanii publicitare în parteneriat cu Radio Europa FM.

Astfel, ne-am propus să construim și să lansăm pas cu pas câte 2-3 produse lunar, urmând ca spre sfârșitul anului următor să ne prezentăm în fața consumatorului final cu o gamă completă de produse electronice și accesorii pentru acestea, caracterizate prin performanță și calitate, slogan al noului brand.

 


În același timp producem modele exclusive (inclusiv ambalaj personalizat) pentru beneficiarii noștri, cât și produse personalizate, pretabile pentru orice fel de promoții.

 

 

La cerere, contractual, producem și alte tipuri de aparate din gama audio-video, la performanțele solicitate de beneficiar: 

 

sageata sisteme audio HI-FI
sageata boxe active 5.1, 3.1, 2.1
sageata boxe autonome cu acumulator, cu sau fără karaoke
sageata pick-up-uri
sageata aparate de radio și televizoare
sageata camere foto și video
sageata tablete și telefonie mobilă
sageata sisteme supraveghere audio-video
sageata instalații de sonorizare profesionale pentru conferințe, spectacole de interior sau exterior
sageata produse home consumer
sageata sisteme de alarmare pentru situații de urgență
sageata baterii și acumulatori
sageata conectică


Produsele beneficiază de 24 luni garanție pe teritoriul României, precum și de service în garanție și post-garanție. Fiecare gamă de produse este supusă atentei supravegheri a comisiilor de control al calității, acestea fiind conforme cu toate normele europene în vigoare (CE, RoHS).